Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask

| |

Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang produk penjagaan rambut. Kebiasaannya produk penjagaan rambut, ruby akan berkongsi penggunaannya bersama suami. Jadi, kami dapat manfaat dan kebaikan produk bersama. Jika ia tidak serasi, kami akan tukar. Jika serasi, bulan seterusnya kami akan beli lagi. Hehe. Kali ini, produk penjagaan rambut kami cuba LAB11 FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask. Jom ikuti pengalaman ruby dan suami menggunakannya serta informasi menarik tentang LAB11 dan GlobalStory.

Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask

GlobalStory menganjurkan penyelesaian rambut siri barunya yang bernama “FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask” di bawah jenama dalamannya, LAB11 di Lounge Perniagaan Eco Sky. Jenama LAB11 adalah penciptaan pasukan GlobalStory yang telah menjadi salah satu daripada produk rambut dan kecantikan pemimpin pasaran industri dengan pengalaman selama 18 tahun menerusi 11 cawangan salun HairStory, 1 akademi HairStory, 2 salun SugarNails dan 2 kedai FaceStory.

Dengan visi untuk menanamkan keindahan dan keyakinan pada semua lapisan masyarakat, GlobalStory menyasarkan untuk memimpin LAB11 ke dalam penyediaan pelbagai produk berkualiti tinggi rambut dan produk penyelesaian kecantikan.

LAB11 FULL-LIFT

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan dan Pengasas Global Story, Derick Ooi.

“LAB11 adalah jenama induk FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask yang bertujuan untuk menyampaikan tekstur rambut yang diinginkan dengan lebih dari 10 manfaat yang disenaraikan sebagai anti-kerinting, kawalan minyak, pertumbuhan semula rambut, perlindungan kulit kepala, pengukuhan dan lebih banyak lagi dalam penggunaan di salun atau secara harian di rumah. Penyelidikan dan perkembangan produk berterusan pasukan sejak tahun 2016 telah dirumuskan FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask dengan sinergi ekstrak semulajadi, minyak pati dan 11 jenis asid amino ” kata Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan dan Pengasas Global Story, Derick Ooi.

FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask adalah produk pertama yang dilancarkan di bawah LAB11 yang tiada pewarna, 100% ekstrak semulajadi dan 100% minyak pati tulen. Bebas dari wangian serta bahan kimia.

LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask

Berikut adalah bungkusan produk ini. Penggunaan kotak yang mudah untuk dikitar semula. Kemudian botol yang mempunyai pam. Mudah untuk digunakan ketika membersihkan rambut di bilik mandi. Kandungan Shampoo adalah 300ML, manakala untuk Soft Mask 250ML. Satu set produk ini bernilai RM 158 dan boleh didapati di secara dalam talian di www.lab11international.com

LAB11 FULL-LIFT

LAB11 FULL-LIFT

LAB11 FULL-LIFT Shampoo

Mengandungi ekstrak air semulajadi untuk memberikan sejumlah besar sulfur, zink dan magnesium ke rambut anda. Hasilnya adalah akar rambut yang lebih kuat, meningkatkan ketumpatan folikel rambut dan dengan demikian memantapkan rambut agar rambut akan kelihatan lebih penuh. Rambut anda akan berasa lebih ringan selepas mencuci dan kelihatan lebih tebal. Pengalaman kesan mengangkat dan menyegarkan dari minyak kapur tulen, jingga, peppermint dan minyak pati putih dalam syampu dengan mengurut pada kulit kepala semasa mencuci.

LAB11 FULL-LIFT Soft Mask

Penyelesaian selepas shampoo yang sempurna, soft mask ini kaya dengan minyak argan, minyak zaitun dan asid amino. Gunakan soft mask ini selepas mencuci untuk menambah, menghidrat dan menyusun semula hujung bercabang dan rambut patah untuk mengurangkan kerinting dan statik. Ia akan meninggalkan rambut anda berasa terkawal dari akar ke hujung dan ekstrak air semulajadi membantu untuk menguatkan akar rambut dan merapikan batang rambut untuk membuat rambut anda kelihatan lebih penuh. Minyak Morganan Argan tinggi vitamin E, yang boleh meremajakan rambut, melindungi folikel, dan memperbaiki penampilan anda secara keseluruhan.

Isi Kandungan Aktif

Isi kandungan produk ini natural dan diantara 7 isi kandungan aktifnya adalah Herba Selada Air (Watercress), Minyak Kacang Jarak (Castor Oil), Minyak Argan (Argan Oil), Pati Minyak Pudina (Peppermint Essential Oil), Pati Minyak Kayu Putih (Eucalyptus Essential Oil), Pati Minyak Limau (Lime Essential Oil) dan Pati Minyak Buah Oren (Sweet Orange Essential Oil).

LAB11 FULL-LIFT

 • Selada Air
  – Tinggi Vitamin C
  – Mengatur rembesan kelenjar sebum
  – Membantu mengembalikan baki kulit kepala
  – Menguatkan akar rambut untuk mengangkat rambut
  – Menggalakkan rambut yang sihat, elastik & gebu
 • Minyak Kastor
  – Membantu kulit kepala menyerap nutrien lebih cepat
  – Mengurangkan keguguran rambut
  – Meningkatkan ketebalan rambut
  – Kaya dengan asid lemak Ricinoleic & omega-6
  – Melembapkan, rambut gelap dan tebal
 • Minyak Argan
  – Menggalakkan Penghidratan
  – Memperbaiki hujung struktur
  – Mengurangkan rambut serabai
  – Meningkatkan pengurusan rambut
  – Menyediakan nutrisi, memperbaiki kerosakan dan memulihkan
  – Rambut berseri & sihat
 • Minyak Pati Peppermint
  – Meningkatkan peredaran darah di sekeliling kulit kepala
  – Kurangkan keguguran rambut
  – Menggalakkan pertumbuhan rambut
  – Menyegarkan rambut dan kulit kepala
  – Menghidrat kulit kepala yang kering
 • Minyak Pati Eucalyptus
  – Merangsang folikel rambut
  – Mengurangkan radang kulit kepala
  – Menggalakkan pertumbuhan rambut
  – Mencipta persekitaran kulit kepala yang ideal untuk pertumbuhan rambut
  – Melegakan dari kulit kepala gatal
 • Minyak Pati Limau
  – Cepat mengeluarkan minyak dari rambut
  – Melembabkan kulit kepala kulit dari dalam
  – Menghilangkan kelemumur
  – Menyelesaikan kulit kering & gatal
  – Digubal dengan peratusan yang sesuai untuk setiap jenis kulit kepala
 • Mintak Pati Oren
  – Menaikkan semangat & mood gembira
  – Bahan sesuai untuk melawan kemurungan
  – Merangsang pertumbuhan rambut
  – Menjadikan rambut anda berkilat
  – Mengurangkan kelemumur

Manfaat LAB11 FULL-LIFT Shanpoo & Soft Mask

  • Bebas Pewarna Tambahan
  • Tiada Wangian
  • Bebas Methylisothiazolinone (MIT) / Methylchloroisothiazolinone (CMIT))
  • 100% Natural
  • 100% Minyak Pati

Review Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT

Pengalaman ruby menggunakan LAB11 FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask sangat menakjubkan. Ruby rasa tenang semasa mandi kerana bau limau manis membantu untuk ruby ambil masa untuk menjaga rambut. Kebiasaannya waktu paling seronok menjaga rambut adalah di salun. Jika di rumah, ruby selalu mandi cepat. Sabun, cuci muka, gosok gigi, shampoo dan siap. Serba pantas.

LAB11 FULL-LIFT

Tekstur LAB11 FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask ni ringan. Ruby mulakan dengan shampoo, bau limau terus memenuhi suasana bilik mandi. Ambil masa untuk urut kulit kepala dengan jari dan ia sangat menyegarkan. Apabila dibilas dengan air, serta merta rambut lembut dan terurus. Wahh menakjubkan!

Kemudian ruby pakai Soft Mask, gunakan satu kali pam sahaja dan ia mudah disapu ke keseluruhan rambut ruby. Bilas dengan air dan keringkan dengan pengering rambut. Kesan menakjubkan. Rambut lebih ringan, bau rambut wangi dan kulit kepala segar.

Jadi ruby ingin berkongsi dengan anda apakah ulasan ruby untuk produk LAB11 FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask terhadap suami. Sebab ruby berhijab, jadi ambil gambar suami sebagai model. Haha.

Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask 1

Kulit kepala dan keadaan rambut SEBELUM menggunakan LAB 11 Full-Lift Shampoo dan LAB11 Full-Lift Soft Mask.

Langkah pertama sebelum menggunakan LAB11 FULL-LIFT Shampoo dan Soft Mask, sikat rambut untuk merangsang dan menggalakkan pengaliran darah yang lancar, kemudian basahkan rambut, gunakan LAB11 FULL-LIFT Shampoo, urut kepala dan rambut anda selama 20 saat. Selepas itu bilas rambut anda dengan air. Air seharusnya suam atau sejuk, jangan sekali-kali terlalu panas. Haba berlebihan boleh menyebabkan rambut anda kering.

Setelah bilas shampoo, gunakan LAB11 FULL-LIFT Soft Mask. Sapu di rambut dan biarkan 2-4 minit. Kemudian bilas rambut anda. Keringkan dengan pengering rambut dan siap!

LAB11 FULL-LIFT

Kulit kepala dan keadaan rambut SELEPAS menggunakan LAB 11 Full-Lift Shampoo dan LAB11 Full-Lift Soft Mask.

LAB11 FULL-LIFT

[VIDEO] LAB11 FULL-LIFT Shampoo & Soft Mask Review

www.lab11international.com
www.facebook.com/Lab11international
www.instagram.com/lab11_international

Previous

Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside

Jadilah Jemaah Bijak Memilih Pakej Umrah Eksklusif Raza Holidays

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.