Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside

| |

Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin kongsikan berkenaan konsert yang bakal membuka tirai tahun 2019 iaitu Konsert Elmina Lakeside di Elmina Central Park, Shah Alam. Sime Darby Property adalah pemaju hartanah terbesar Malaysia dengan 20,572 ekar baki tanah yang boleh dimajukan. Rekod prestasi selama 45 tahun yang berjaya membangunkan komuniti yang mampan, Sime Darby Property kini telah membina 23 perbandaran / perkembangan aktif dengan jangkauan global yang merangkumi aset dan operasi merentasi rantau Asia Pasifik dan United Kingdom. Di UK, sebagai sebahagian daripada konsortium Malaysia, Sime Darby Property adalah pemaju projek Stesen Power Battersea ikonik di pusat London.

Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside.

Pada 19 Januari 2019, Sime Darby Property telah merancang untuk mengadakan “Elmina Lakeside Concert” iaitu konsert tasik yang pertama di Malaysia, sebagai tanda penghargaan diatas pembukaan Elmina Central Park CITY OF ELMINA. Konsert ini dibawa kepada anda secara eksklusif oleh Sime Darby Property dan dianjurkan oleh Universal Music Malaysia, with MIX FM dan MY FM sebagai Rakan Media Rasmi. Gandingan Shane Filan dan Fazura adalah buat kali pertama dan pastinya ramai peminat Westlife dan #Fattzura menantikan kemunculan mereka.

Set jadual anda untuk hadir ke Konsert Elmina Lakeside. Butiran adalah seperti berikut:

Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside

Shane Filan adalah salah seorang ahli dan penyanyi utama kumpulan Westlife dari Ireland. Beliau meneruskan perjalanan muziknya sebagai artis solo apabila kumpulan itu dibubarkan, dijangka melakukan hits klasik Westlife dan bahan-bahan baru dari album terbarunya. Manakala Fazura adalah Malaysian Sweetheart yang terkenal. Bakat beliau ada dimana-mana. Beliau adalah pelakon, penyanyi, pengacara, ikon fesyen dan usahawan berjaya! Sime Darby Property juga turut menjemput selebriti misteri yang bakal menyertai Shane Filan dan Fazura. Siapakah? Jeng jeng jeng.

Konsert ini bakal bermula pada jam 5.30pm hingga malam dan masuk adalah PERCUMA! Anda perlu tebus tiker tersebut dengan mendaftar butiran peribadi anda di laman web www.simedarbyproperty.com/elmina-concert. Pelbagai permainan dan aktiviti disesuaikan untuk seisi keluarga, seperti belon udara panas, pertunjukan api, 12D cinema, inflatable obstacle course, dan trak makanan sebelum konsert bermula jam 8 malam.

City of Elmina

 

Shane Filan Dan Fazura Tarikan Utama Konsert Elmina Lakeside
Encik Appollo Leong, Sime Darby Property General Manager

Pengurus Besar Hartanah Sime Darby, Appollo Leong berkata, “The City of Elmina terus berada di barisan hadapan perbandaran kami dengan pembangunan komuniti yang mampan, kesihatan dan mewujudkan persekitaran hidup yang seimbang, untuk masyarakat bandar yang semakin bertambah dan sihat. Kami bercita-cita untuk meletakkan bandar ini sebagai bandar raya bertaraf dunia yang menggalakkan kemampanan, kesejahteraan dan kebolehdayaan, dan menjadi penanda aras pembangunan perbandaran yang lain. “

The City of Elmina dikendalikan oleh rangkaian jalan raya yang sangat baik. Ia mudah diakses melalui Lebuhraya Lembah Klang Utara (NKVE), Guthrie Corridor Expressway (GCE), Lebuhraya Persekutuan dan Lebuh Raya ELITE. Lebuh raya ini juga menghubungkan ke Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA 2. Manakala Lebuhraya Damansara-Shah Alam (DASH) akan datang dijangka siap menjelang awal tahun 2020, akan memendekkan masa perjalanan ke pusat bandar, meningkatkan lagi hubungan dan aksesibiliti perbandaran.

Elmina Interchange

Elmina Interchange menyediakan pengguna Guthrie Corridor Expressway (GCE) dengan akses yang lebih baik ke pelbagai kawasan bandar dan lokasi sekitarnya. Pertukaran itu juga menyambungkan perbandaran Denai Alam, Bukit Subang, Elmina Barat dan Elmina Timur, yang membolehkan akses mudah dan pantas kepada penduduk untuk menikmati kemudahan dan perkhidmatan yang unik yang terdapat di setiap perbandaran yang berbeza.

Selain Elmina Central Park yang seluas 300 hektar, ciri-ciri lain di City of Elmina termasuk 90 meter litar berbasikal dan jogging. Salah satu trek terpanjang di negara ini. City of Elmina dirancang dan dikembangkan selaras dengan spesifikasi yang ditetapkan oleh Mercer’s Quality of Living Survey, sebuah piawaian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang mengukur cara hidup.

Ikuti kemaskini aktiviti dari Sime Darby Property di :

www.simedarbyproperty.com
facebook.com/SimeDarbyProperty
instagram.com/SimeDarbyProperty

Muat turun aplikasi Sime Darby Property yang tersedia di App Store dan Google Play

Previous

Nando’s Smoky PERi-PERi Chicken

Produk Penjagaan Rambut LAB11 FULL-LIFT Shampoo Dan Soft Mask

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.