Jom Join 1Utama Tour de Gastro 11 – 31 Oktober 2019

| |

Jom Join 1Utama Tour de Gastro 11 – 31 Oktober 2019. Assalammualaikum semua! Ruby nak kongsikan info menarik yang sedang berlangsung di 1Utama. 1Utama adalah Pusat Membeli-Belah Ke-7 Terbesar Di Dunia! Maka, semuanya tersedia di sini! Kalau bab makan, pasti ada restoran kegemaran untuk anda semua menjamu selera. Nak makan di Food Republic pun boleh. Medan selera di 1Utama juga besar, anda boleh pusing sampai ke belakang tau. Kali terakhir Ruby ke 1Utama adalah semalam! Haa nampak tak? Memang kegemaran kami sekeluarga ke 1Utama, sejak kecil lagi Ruby dah ke 1Utama. Masa IKEA masih berada di sana lagi. Jadi, agak mustahil jika Ruby tidak join kempen 1Utama Tour de Gastro ni. Jom!

Jom Join 1Utama Tour de Gastro 11 – 31 Oktober 2019

Jom kita mulakan perjalanan mencari makanan dan menyimpan resit di 1Utama. Resit adalah paling penting ya, sebab resit ini anda perlu dibawa ke Pusat Khidmat Pelanggan 1Utama di New Wing. Jadi, anda jangan pula minta restoran untuk cop atau beri hadiah. 1Utama memudahkan para pelanggan makan dan nikmati masa bersama keluarga tanpa perlu mengganggu pengurusan restoran. Anda hanya perlu makan di gerai-gerai F&B yang mengambil bahagian untuk menikmati “ganjaran yang lazat”. Parkson dan AEON sahaja yang tidak terlibat. Aiseymennnnn.

Jom Join 1Utama Tour de Gastro 11 - 31 Oktober 2019

Kotak Makan Tengahari Comel & Set Kutleri

Belanja Rm35 (RM20 daripada kategori F&B terpilih) dalam maksimum 2 resit kumulatif bertarikh pada hari yang sama di mana-mana cawangan F&B yang mengambil bahagian untuk mendapatkan cop. Kumpulkan lebih banyak setem untuk menebus set alat makan comel dan kotak makan tengah hari!

Kotak Makan B.Y.O (Bring Your Own)

Nikmati ganjaran segera apabila anda membawa bekal makan tengah hari untuk membeli makanan. Bawa bekal ke mana-mana kedai F & B yang mengambil bahagian dan anda akan menerima diskaun atau potongan harga RM 1 dari jumlah pembelian.

Pemilik ONECARD, 1PAY dan ONESHOP

Anda boleh tebus beg pembawa makanan dengan mengumpul 10 setem. Manakala, untuk ahli ONECARD (3 setem untuk 1PAY Scan & PAY) atau beli barangan / e-baucar F & B di www.oneshop.com.my akan menerima beg

Sehingga stok masih ada dan bergantung kepada terma dan syarat!

www.1utama.com.my
www.onecard.com.my
www.facebook.com/1Utama

Previous

Siti Khadijah TPO Nayla Di Shopee Super Brand Day 11 Oktober 2019

Belanjawan 2020 : Memperkasa Peluang Pekerjaan Kepada Belia

Next

8 thoughts on “Jom Join 1Utama Tour de Gastro 11 – 31 Oktober 2019”

  1. Wow!!! Bestnya ada aktiviti macam ni… Yang menggamit hatiku ialah lunch box + cutlery set tu… Dah terbayang dah kecomelannya… Hehehehe… Lagi satu, 1 Utama adalah mall yang ke7 terbesar di dunia ya… Hebat ni…

  2. Rasa dah bertahun tak pergi 1Utama since husband tukar kerja dari that area. Kat sana byk kedai makan yang best-best. Nanti boleh la ajak husabnd gi sana and collect lunch box comel tu

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.