Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada

| |

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada. Assalammualaikum semua! Wah malam ini akan berlangsung jualan dalam talian besar-besaran di Lazada! Schneider Electric juga tidak ketinggalan menyertai jualan istimewa ini. Anda semua berpeluang dapatkan suis ini dengan harga yang lebih murah dan penghantaran PERCUMA!

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada

Bagaimana suis boleh mengubah rumah kita ke dalam suatu konsep seni yang mengagumkan? Kalian boleh bertukar ke suis AvatarOn dari Schneider yang diperibadikan untuk gaya hidup anda. Trend reka bentuk hiasan rumah sentiasa berubah, dan hiasan rumah juga berubah mengikut keadaan mood, masa serta tema.

Kebiasaannya saya akan mengubah atau menghias semula rumah ketika musim perayaan dan suasana untuk setiap tahun perayaan adalah berbeza. Hahaha. Sering kali, kami sekeluarga akan mempertimbangkan untuk menukar langsir, mendapatkan lapik meja baru, menyusun semula perabot atau mungkin mengubah reka bentuk bunga di ruang tamu kami.

Tetapi ada sesuatu yang lebih seronok ditukar adalah reka bentuk suis suis baru yang boleh disesuaikan mengikut hiasan rumah atau tema musim perayaan? Wow! Bestkan? Ruby hanya perlu print pelekat suis AvatarOn melalui laman web photobook. Mudahkan?

AvatarOn oleh Schneider Electric adalah suis pelbagai jenis yang boleh disesuaikan dengan mudah ke dalam gaya dalaman apa pun dengan pelbagai jenis material dinding termasuk plastik, kayu, logam, marmar, kulit dan penutup DIY yang dapat disesuaikan dan boleh dicetak. Unik, cepat, mudah, dengan perlindungan yang boleh digunakan untuk semua suis dan soket. Menjadikannya salah satu suis paling disukai di pasaran hari ini.

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada 1

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada 2

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada 3

Pelbagai jenis AvatarOn tersedia dalam pelbagai penutup yang boleh diganti untuk penyesuaian penuh dan integrasi ke mana-mana hiasan rumah. AvatarOn membolehkan anda mempunyai fleksibiliti untuk memperibadikan suis anda, mengubahnya bila-bila masa walau bagaimanapun anda mahukannya. Teknologi yang unik, dipatenkan dan pembuatan indah memastikan operasi yang selesa. Reka bentuk mudah dipasang membolehkan anda mengubah faceplates dengan pantas dan mudah seperti yang anda inginkan. Sekarang, anda boleh menggabungkan idea anda ke ruang anda dan mengubahnya menjadi hasil seni!

AvatarON menawarkan 4 reka bentuk klasik; White, Soft Wood, Dark Dark and Gold Hairline – memberi butiran rumah anda berubah seperti perubahan dalam kehidupan anda yang berwarna-warni. Suis revolusioner boleh dilengkapi dengan pelbagai penutup yang boleh diubah atau disesuaikan, memberikan AvatarOn fleksibiliti untuk mengintegrasikan dengan mudah dengan gaya décor, memenuhi semua keperluan estetik.

Dapatkan Rekaan Suiz AvatarOn yang telah memenangi anugerah semasa jualan Lazada 11.11!

AvatarOn mendapat pengiktirafan antarabangsa untuk reka bentuk inovatif dan kecemerlangan kualiti dan dianugerahkan iF Design Award pada tahun 2017, salah satu daripada penghargaan reka bentuk industri yang paling berwibawa dan terkemuka di dunia. Dari rekaan bentuk, fungsi, siri AvatarOn memberikan contoh reka bentuk unik Schneider Electric mengenai penyesuaian dan peribadi yang sesuai dengan anda.

Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada 4

Oleh itu, sudah tiba masanya untuk anda menukar suis anda yang membosankan dan lama kepada AvatarOn!

Dapatkan AvatarOn di www.se.com/my/en/home/campaign/avataron.jsp
sekarang atau beli dari Lazada semasa Schneider Electric Flash Sale 11.11 untuk promosi yang mengejutkan dan penghantaran percuma!

Kemudian anda boleh mula memperibadikan faceplates anda melalui www.photobook.com.my/home-decor/schneider-avataron-switch-cover

Selamat membeli belah dan jangan lupa kongsikan suis anda bersama Ruby ok?

Previous

Pigeon GoMini™ Electric Double Breast Pump

Dapatkan Koleksi Disney FROZEN 2 Di Toys“R”Us Sekarang!

Next

15 thoughts on “Jom Dapatkan Suis AvatarOn Schneider Electric Semasa Sale 11.11 Di Lazada”

  1. Cantik cantik design Suis AvatarOn. Rasa kagum pulak dengan idea baru untuk suis. Selalu kita sibuk nak ubah hiasan dalaman rumah tanpa pedulikan pasal suis. Kali ni boleh kena ambil pasal design suis.. Eh rasa gatal pulak tapak tangan ni nak beli.

    Reply
  2. Pertama kali Amni dengar AvatarOn buat penutup suis ni.Dahlah boleh gayakan ikut selera sendiri.
    Time ada sale ni baik grab cepatla.Bukan selalu sale mai hehehe

    Reply
  3. Wahhh cantiknya kalau suis boleh buat macam-macam design ikut kesesuaian rumah kita. Tak pernah tahu suis boleh buat cam gini. Tak lah boring tengok asyik putih je kan..nanti nak survey gak lah kat Lazada

    Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.