Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles

| |

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles. Assalammualaikum semua! Berita gembira buat anda yang suka membeli belah di Sunway. Anda boleh kumpul mata ganjaran dan seteruskan tukar ke Enrich Miles! Best kan? Ia adalah inisiatif yang bagus. Sebab Ruby tak sempat nak kumpul Enrich Miles. So bila ada pertukaran begini. Boleh la dapat tebus bag Malaysia Airlines. Betul tak? Hahaha.

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles

Sunway Pals hari ini mengumumkan perkongsian strategik pertama mereka dengan program penerbangan kerap Malaysia Airlines iaitu Enrich. Ia untuk memberi manfaat kepada ahli-ahlinya melalui kerjasama pertukaran mata ganjaran.

Bermula hari ini, inisiatif penukaran akan membolehkan ahli-ahli kedua-dua program meletakkan Mata Enrich Miles mereka atau Sunway Pals untuk mendapatkan pelbagai hadiah. Dengan itu mendapat lebih banyak nilai daripada program ganjaran. Kerjasama ini, membolehkan ahli Enrich untuk mengumpul mata ganjaran di pusat-pusat membeli belah Sunway dan cawangan Sunway Pal. Dari mata ganjaran tersebut, mereka akan dapat menggunakan mata ganjaran untuk menebus ganjaran penerbangan dan gaya hidup.

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles

Naib Presiden Eksekutif Pejabat Eksekutif Kumpulan Sunway Evan Cheah berkata, “Dengan Tahun Melawat Malaysia 2020 yang bakal tiba. Pelancong di dalam dan luar negara akan dapat mengoptimumkan pilihan ganjaran mereka secara eksponen.”

Ahli Sunway Pals kini boleh menukar mata mereka untuk Enrich Miles dan menebus penerbangan di Malaysia Airlines, Firefly, MASwings, syarikat penerbangan perikatan oneworld, syarikat penerbangan rakan kongsi dan lain-lain hadiah gaya hidup Enrich. Sementara itu, ahli Enrich boleh menukar Miles mereka ke mata ganjaran Sunway Pals dan berbelanja di pusat membeli-belah Sunway dengan lebih 1,000 peniaga, bermain di taman tema Sunway, menginap di hotel Sunway, dan mendapatkan pemeriksaan kesihatan di pusat-pusat perubatan Sunway. Perkongsian itu akan mengukuhkan kesetiaan untuk kedua-dua ahli Sunway Pals dan Enrich Miles sambil meningkatkan pengalaman hebat pelanggan keseluruhan, “katanya.

Menurut Ketua Pegawai Pemasaran dan Pengalaman Pelanggan Malaysia Airlines, Lau Yin May, “Kerjasama dengan program kesetiaan Sunway Pals ini memberi inisiatif baru kepada ahli-ahli Enrich untuk mendapat lebih mata ganjaran dengan lebih banyak pilihan untuk berbelanja di pusat mebeli-belah Sunway “.

Beliau berkata, “Kerjasama ini juga menepati matlamat Fly Malaysia yang lebih besar daripada Malaysia Airlines, iaitu kempen yang bertujuan untuk berkongsi keindahan Malaysia dari sudut budaya, alam dan rakyatnya. Fly Malaysia juga bertujuan untuk mempromosikan perjalanan dengan memanfaatkan pengalaman perjalanan unik Malaysia untuk pelancong. ”

Jom Daftar Sunway Pals & Enrich Miles

Acara pelancaran perkongsian Enrich & Sunway Pals telah diadakan di Sunway Pyramid hari ini yang menyaksikan ganjaran istimewa untuk ahli-ahli baru yang mendaftar untuk salah satu program kesetiaan, Enrich dan Sunway akan memulakan lebih banyak promosi bersama pada masa hadapan yang bertujuan untuk memperkukuh kesetiaan pelanggan sambil meningkatkan pengalaman keseluruhan ahli.

Disini telah diadakan aktiviti mengenali manfaat kedua-dua program. Seronok Ruby siapkan kesemua tugasan. 3 soalan unik Ruby telah jawab dengan jayanya.

1. Apakah manfaat Duty Free?

Boleh beli banyak dengan harga murah. Barang berjenama dijual pada harga mampu milik

2. Bagaimana daftar keahlian Enrich?

Scan QR Code di situ. Hehe

3. Namakan dua booth yang sedang berlangsung di acara ini?

Sunway Pals & Enrich

Kemudian ada Spin & Win dari Enrich Miles. Ruby dapat 200 Sunway Pals point. Seterusnya lucky draw, dapat RM 50 baucar Serai. Alhamdulillah.

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles 1

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles 2

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles 3

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles 4

Kini Anda Boleh Tukar Mata Ganjaran Diantara Sunway Pals Dan Malaysia Airlines Enrich Miles 5

Mengenai SUNWAY PALS

SUNWAY PALS, program kesetiaan bersepadu terpantas Malaysia dan Sunway Group yang paling pesat di Malaysia, dilancarkan pada Februari 2014 dan kini mempunyai lebih 850,000 ahli. Di bawah program kesetiaan, ahli SUNWAY PALS menerima mata ganjaran dan pelbagai keistimewaan apabila mereka membuat pembelian hartanah, berbelanja di pusat membeli-belah milik Sunway, hotel, taman tema, kolej, universiti, hospital dan pelbagai pekedai yang mengambil bahagian serta mendapatkan ahli untuk menikmati manfaat parkir tanpa tunai dan jam tambahan tanpa dikenakan bayaran tambahan.

Mengenai Malaysia Airlines Enrich

Enrich, program penerbangan kerap Malaysia Airlines membawa anda ke dunia yang istimewa, iaitu ganjaran gaya hidup, dan perkhidmatan. Dapatkan Enrich Miles apabila anda terbang dengan Malaysia Airlines, syarikat penerbangan oneworld dan syarikat penerbangan rakan Enrich. Anda juga boleh membeli Enrich Miles apabila anda menukar mata kad kredit anda, menempah penginapan hotel, menyewa kereta, membeli-belah, dan banyak lagi. Tebus Enrich Miles untuk penerbangan, peningkatan tempat duduk, akses lounge, baucar dan rakan Enrich. Nikmati pengalaman perjalanan dan gaya hidup yang hebat bersama Enrich Miles.

www.malaysiaairlines.com

www.instagram.com/malaysiaairlines

www.facebook.com/malaysiaairlines

www.instagram.com/sunwaypals

www.facebook.com/sunwaypalsloyalty

Previous

SMK Subang Utama Juara Piala Hektar 2019 Choral Speaking

Petisyen WAO untuk 7 hari cuti paterniti meraih 39,340 tandatangan

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.