Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

| |

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall. Assalammualaikum semua! Wah ada berita gembira buat peminat barangan PC, pembukaan kedai ini khas buat pemain – pemain permainan e-soprt yang ingin mencari barangan baru yang ingin menaikan taraf sistem perkakasan yang sedia ada. Pelbagai jenama di pasarkan untuk memberikan pemain memilih perkakasan yang di sukai dan berbaloi dengan wang ringgit.

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

Musim cuti ini, Pantheon membawa satu lagi kejutan. Satu hadiah Krismas awal untuk semua rakyat Malaysia dengan pembukaan rasmi 1st Pantheon Esports Club pada 10 Disember ini 2019. Pantheon Esports Club akan membuka cawangan pertamanya di Nilai dengan kerjasama Taiwan Excellence, Brightstar Computer di Kedai Konsep Taiwan Excellence yang pertama mereka di tingkat 1, Mesa Mall, Nilai. Kedua-dua pihak akan mengadakan pembukaan besar pada tarikh yang sama dengan menyediakan pelbagai aktiviti menarik, termasuk majlis pemotongan riben untuk The Pantheon Esports Club bersama dengan Kedai Konsep Taiwan Excellence dengan penampilan tetamu khas dari Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Sembilan, Pengarah Majlis Sukan Negeri Sembilan, E-sukan Negeri Sembilan dan Exco Kerajaan negeri.

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

Jangan ketinggalan peluang untuk menyaksikan upacara pembukaan kedai dengan persembahan Lion Dance dan tarian KOL. Terdapat juga Flash Sale yang diadakan oleh Kedai Konsep Taiwan Excellence dengan diskaun sehingga 90%. Malah, kejohanan mini Dota2 juga akan berlaku pada hari tersebut dan ia dianjurkan oleh The Pantheon dengan jumlah hadiah bernilai RM6,000. Jom plan kalendar anda dan bersiaplah untuk menyaksikan Pantheon Esports Club yang pertama bersama dengan Kedai Konsep Taiwan Excellence di Malaysia.

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

Mengenai The Pantheon

Pantheon dibina dengan matlamat yang jelas, menjadi nombor 1 penyedia tempat e-sukan atau permainan Malaysia. Walaupun itu mungkin matlamat, Pantheon wujud untuk menjadi lebih daripada sekadar penyedia tempat. Pantheon adalah platform untuk para atlet e-sukan yang bercita-cita untuk mengasah kemahiran mereka dan menjadi yang terbaik. Sebagai sebahagian daripada rancangan jangka panjang, Pantheon telah menyediakan infrastruktur yang sesuai untuk memupuk dan mengembangkan bakat e-sukan hingga ke peringkat dunia.

Ini seterusnya menawarkan Kumpulan Pantheon dua faedah utama, satu untuk menubuhkan kelas kejohanan dunia e-sukan, dan kedua untuk menarik dan mengenal pasti bakat untuk The Pantheon kekal stabil dan relevan sampai bila-bila. Untuk itu, selain hanya menjadi arena e-sukan, Pantheon menawarkan kemudahan profesional atlet e-sukan seperti penginapan kepada pemain seluruh dunia ini yang berdedikasi untuk memberi tumpuan kepada matlamat mereka.

https://www.thepantheon.co
https://www.instagram.com/thepantheonmy/
https://www.facebook.com/ThePantheonMY

Mengenai Taiwan Excellence

Taiwan Excellence berbannga mengetengahkan produk-produk inovatif Taiwan yang menyediakan
nilai yang luar biasa kepada pengguna di seluruh dunia. Semua produk yang membawa simbol ini telah menerima Taiwan Excellence Awards khusus yang menawarkan “Nilai Inovatif” sambil memenuhi kriteria utama yang ia “dibuat di Taiwan”. Simbol Taiwan Excellence diiktiraf oleh 102 negara.

Logo Taiwan Excellence

Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall

Logo Taiwan Excellence diilhamkan oleh usaha “kesempurnaan” dan enam arka yang dipelopori mewakili hubungan rapat Taiwan dengan sistem ekonomi global dan hubungan industri pada hari ini. Manakala warna merah mewakili kecergasan daya hidup syarikat Taiwan.

https://www.taiwanexcellence.org/my
https://www.facebook.com/TaiwanExcellence.MY
https://www.facebook.com/BRIGHTSTARCOMPUTER.SDN.BHD
https://www.instagram.com/taiwanexcellencemy/

Previous

Glomac 121 Residences Sesuai Menjadi Rumah Pertama?

1st The Pantheon Esport Club Kini Dibuka

Next

14 thoughts on “Kedai Konsep Taiwan Excellence Dan The Pantheon Esport Club Pertama Di Malaysia Dibuka Di MesaMall”

 1. Lor Messa Mall ni dekat Nilai je ke. Dekat sangat dengan rumah. Tapi tuhlah dah beli laptop bulan lepas. Kalau tahu pasal Messa Mall ni jual murah lama terjah. Tapi takpe boleh je beli yang lain dekat sini.

  Reply
 2. kedai gajet phone & komputer.
  wow. from taiwan 🙂 terbaik.
  dota tu aida x ler tau sgt, ruby 🙂 ha ha ha…
  pc games kan? hmmm amazing sgt ni opening nyer. pasti havoc!
  nowadays, this kind of kedai amat mendpt tempat.
  gajet kat kat tgn. then komputer, hmmmm now mcm2.
  adik aida one of yg 24jam dgn laptop & games.
  mouse, mousepad, keyboard,… semua utk main games. wow!

  Reply
 3. Mula mula tertanya tanya gak kat mana Messa Mall ni tak pernah dengar dan bila dah baca rupanya di Nilai… patut la tak tahu hihi… wah! Flash sale dia banyk produk murah-murah tu… boleh la usha…

  Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.